Ajankohtaista

 • 07.12.2017

  Sijoitusanalyytikoksi valittu Matti Kälviä

  Osuuskunta PPO:n sijoitusanalyytikoksi on valittu kauppatieteiden kandidaatti Matti Kälviä. Tehtävässään Kälviä vastaa laadukkaan ja ripeän prosessin kehittämisestä Osuuskunta PPO:n alueellisen sijoitustoiminnan tueksi. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa sijoituskohteiden kartoittamisen ja analysoinnin, sijoitusesitysten laatimisen ja hankevirran vahvistamisen.

  Lue lisää

 • 04.12.2017

  Laadukasta palveluasumista uudenlaisella konseptilla

  Ylivieskan Koskipuhtoon valmistuu vuoden 2018 aikana vanhuksille tehostettua palveluasumista tarjoava 30-paikkainen palvelukoti sekä 15-paikkainen kehitysvammaisten palvelukoti. Hanke perustuu Ylivieskan kaupungin päätökseen kilpailuttaa rakentaminen ja vuokraaminen, minkä jälkeen kaupunki tulee tilojen vuokraajaksi, ja tiloja käyttää Peruspalvelukuntayhtymä Kallio.

  Lue lisää

 • 26.09.2017

  Pyhäjoen alue kehittyy - uusimpana Ollinmäen hotellihanke

  Pyhäjoen Ollinmäelle on valmistunut hotellimajoitusta tarjoava rivitalokokonaisuus. Kyseessä on Energia Kiinteistöt Oy:n ja pääasiassa yrityksille majoituspalveluita tarjoavan Forenom Oy:n yhteishanke, jossa Osuuskunta PPO toimii osarahoittajana.

  Lue lisää

 • 08.09.2017

  Tiivistelmä Osuuskunta PPO -konsernin osavuosikatsauksesta 1.1.-30.6.2017

  Osuuskunta PPO -konsernin rakenneKonsernin emoyhtiö on Osuuskunta PPO. Osuuskunta PPO:n tytäryhtiöitä ovat Arvo Invest Nordic Oy 100 % omistusosuudella ja Kuntokeskus Sisu Oy 50 % omistusosuudella. Arvo Invest Nordic Oy:n tytäryhtiö on puolestaan Masto Kiinteistöt Oy 100 % omistusosuudella.

  Lue lisää

 • 03.08.2017

  Avoin työpaikka: sijoitusanalyytikko

  Etsimme uuteen tehtävään 

  Lue lisää

 • 29.06.2017

  Osuuskorko maksuun 21.8.2017

  Osuuskunta PPO maksaa jäsenilleen osuuspääoman korkoa vuoden 2016 tuloksesta 62 euroa/osuus.  Osuuskorko maksetaan 21.8.2017 ja se näkyy jäsenen pankkitilillä 1-2 pankkipäivää maksupäivän jälkeen. Luonnolliselle henkilölle tai kuolinpesälle maksettavasta osuuskorosta pidätetään vero.

  Lue lisää

 • 26.06.2017

  Osuuskunta PPO rahoittaa turkistarhaajien perustamaa QFoxia

  Kalajoen Marjamäentielle rakennetaan kuluvan vuoden aikana kettunahkojen esikäsittelylaitos. Pohjatyöt ovat jo käynnissä ja KVR-urakoitsijaksi valitun himankalaisen Taipuset Oy:n mukaan valmista pitäisi olla marraskuun alussa. Tämä noin 2,2 miljoonan euron investointi tarjoaa turkistarhausta harjoittaville toimijoille kustannustehokkaan, keskitetyn ja laadukkaan tavan jalostaa kettunahkoja vientimarkkinoille.

  Lue lisää

 • 15.06.2017

  Raahen vanadiinitehtaan suunnittelu valmistuu 9,7 milj. euron rahoituspaketin myötä

  Raahen vanadiinitehtaan suunnittelu valmistuu 9,7 milj. euron rahoituspaketin myötäMustavaaran Kaivos Oy (MKOy) on saanut päätökseen rahoitusjärjestelyn, jonka turvin yhtiö viimeistelee Raahen vanadiinitehtaan kannattavuusselvityksen seuraavien yhdeksän kuukauden aikana. Rahoitusjärjestelyyn osallistuivat Osuuskunta PPO, Tesi sekä MKOy:n nykyiset pääomistajat Tamares Mining Holding B.V., Akkerman Exploration B.V. ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

  Lue lisää

 • 17.05.2017

  Osuuskunta PPO:n hallitus järjestäytyi

  Osuuskunta PPO:n hallitus on järjestäytynyt kokouksessaan 2.5.2017. Hallitus valitsi keskuudestaan yksimielisesti puheenjohtajaksi talousjohtaja, FM Reijo Tauriaisen Oulusta ja varapuheenjohtajaksi DI Eija Sorjamaan Raahesta. Hallituksen muut jäsenet ovat varatuomari Marko Teppo Ylivieskasta, yrittäjä Mika Kiljala Ylivieskasta, toimitusjohtaja Asko Männistö Ylivieskasta ja DI Marko Järvinen Kokkolasta.

  Lue lisää

 • 28.04.2017

  Osuuskuntakokouksen 26.4. päätökset

  Osuuskunta PPO:n varsinainen osuuskuntakokous kokoontui 26.4. Raahessa. Kokouksessa oli edustettuna 283 jäsentä eli noin 1 % omistajakunnasta. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti OTT Mikko Pikkujämsä.

  Lue lisää

1 2 3 4 5 8