03.08.2017

Avoin työpaikka: sijoitusanalyytikko

Etsimme uuteen tehtävään 


SIJOITUSANALYYTIKKOA

 

Tehtäväsi on olla mukana kehittämässä osuuskunnan oman pääoman ehtoista sijoitustoimintaa Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kartoitat ja analysoit sijoituskohteita, teet laajoja toimiala-, kilpailija- ja markkina-analyyseja sekä osallistut sijoitusesityksien laadintaan. Seuraat salkkuyhtiöiden kehitystä aktiivisesti. Toimit sijoituspäällikön työparina toimitusjohtajan suorassa alaisuudessa. Sinulla on kokemusta nykyaikaisesta tulosvastuullisesta

pääomasijoitustoiminnasta. Kokemus yritysten tulostietojen tulkinnasta ja markkina-analyysien laatimisesta on ehdoton edellytys ja hyvä verkosto alueen pk-yrityksissä on tehtävässä eduksi. Pystyt sekä hahmottamaan laajoja asiakokonaisuuksia että havaitsemaan yksityiskohtien merkityksen. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Tehtävän sijoituspaikka on Ylivieska, mutta osittainen etätöiden tekeminen on mahdollista.

 

Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sekä erinomaisen näköalapaikan alueellisen yritystoiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, toimitusjohtaja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.8.2017 mennessä web-sivujen www. personnel.fi kautta.

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle